Profil

Profil

Magic og Isaac

Mine egne to heste. Magic (til venstre) har jeg haft siden hun var 5 måneder og Isaac (til højre) er min dejlige vallak.Mit navn er Julie Christensen og elsker at hjælpe heste og ejere som er kommet skævt på hinanden, enten via negativ adfærd, træning eller smerte, med at finde kernen i deres forhold, så de kan skabe et godt og tillidsfuldt forhold, hvor de kan kommunikere og samarbejde på et plan hesten forstår, uden brug af tvang eller smerte.


De sidste 15 år har jeg arbejdet med adfærdsproblemer hos heste. Jeg er uddannet i Monty Roberts teknikker hos Kelly Marks fra Intelligent Horsemanship i Oxfordshire, UK og har derudover uddannelsen som Reiki Master samt fysiurgisk hestemassør fra en af de bedste uddannelsesinstitutioner i verden, Equine Massage Academy i UK. Derfra har jeg også efteruddannelser i Kranio Sakral, advanceret lymfedræning, akkupressur og meridianer samt kinesiotape behandling. Jeg har også taget første år af BSC (Hons) i Equine Rehabilitation og Therapy på Bishop Burton College, der hører under det Royal Agricultural University i UK. Derudover har jeg været på kommunikation med dyr kursus hos Naturgården i Nibe, kurser med Gillian Higgins fra Horses Inside Out samt har niveau 1 og 2 af Equine Touch og sidst men ikke mindst har jeg også taget de første 8 moduler ud af 18 hos Dansk Hovbeskærer Skole (valgte af springe fra af personlige grunde). Dette vil også hjælpe mig i mit krops arbejde da jeg nu har en bedre forståelse hvordan alt i kroppen hænger sammen med hvad der sker i hovene og kan derfor give en overordnet bedre service til alle mine kunder.

 

Jeg elsker at arbejde med heste, og der er ikke nogen bedre følelse i verden, end når man har været i stand til at hjælpe en hest og dens ejer overkomme et stort problem for dem begge uanset om det er på grund af smerte eller misforståelse i kommunikation.


Når jeg træner så arbejder jeg ved brug af hestens eget sprog, Equus, hvilket kombineret med en dyb forståelse af hestens adfærd og psyke danner hurtige rammer for samarbejde, helt absolut uden brug af vold og tvang. Det er meget vigtigt for mig, at hesten forstår hvad der bedes af den, og at den er villig til at give det af egen vilje.


Jeg har selv to friesere, Magic og Isaac, som er mit et og alt samt to katte. Jeg har nu været tilbage i Danmark i snart 4 år og er derfor nu i stand til at tilbyde min hjælp til alle de dejlige heste i Danmark. Jeg bor i Nordjylland men kører med glæde længere væk, hvis der er brug for det og kan også rejse. Jeg er til rådighed for massage, Reiki behandlinger, ene-timer, foredrag, clinics og demoer og hestemassage for hesteejer kurser.


Jeg glæder mig til at høre fra jer.


Et lille udvalg af nogle af de heste jeg har hjulpet:

William den store unghest

En af de store ungheste jeg arbejdede med. Vi lærte basisarbejdet, miljøtrænede og blev vandt til at blive klippet

Sam

Rædselsslagen for barbermaskinen. Bedøvelse virkede ikke og han fik kolik af stresset før jeg arbejdede med ham. Efter bare 1 session stod han stille og roligt igennem klipningen

Engrato

En lækker PRE som havde mange skævheder i kroppen. Han var en af mine casestudies da jeg trænede og fik rigtig meget ud af behandlingerne

Caspian

Fantastisk dreng som altid havde været meget tynd og svær at holde huld på. Da jeg masserede ham fandt jeg et problem i hans mund hvilket ejer nu har fået opereret og Caspian er ved at være den hest han har fortjent at være.

Meg

Misforstået hoppe der ikke kunne lide mennesker. Det fik vi snart ændret og Meg er nu en glad og tilfreds hoppe med en vidunderlig ejer der elsker hende.

Orto

Mishandlet dejlig hollands varmblod som også havde rigtig mange problemer, et af dem var at stejle. Ikke et problem jeg normalt arbejder med men i hans tilfælde kunne jeg ikke lade være. Orto lærte at verden ikke altid vil ham ondt og har nu et dejligt hjem i Sydengland.

Sanne

Meget bestemt dame som ikke brød sig om behandlinger hun tidligere havde fået. Havde et godt ry for at bide alle der prøvede. Sanne var helt anderledes med mig og elsker nu at få regulære behandlinger

Paddy

Paddy havde så mange problemer før hans ejer kontaktede mig. Bange for alt, ville ikke læsse, ride ud alene, være i hans boks alene, var bange for farvede bomme eller ville ikke klippes. Nu kan Paddy bare det hele.

© Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKT OS

Ingstrup, 9480 Løkken

info@healinghandshesteterapi.dk

31500946

'); fbq('track', 'PageView');