Jeg tilbyder

Adfærdstræning


Dette inkluderer ting som trailer læsnings problemer, jord/basis arbejde, miljøtræning, kørelinjer, hjælp med klip og benløftsproblemer samt meget mere

Hestemassage


For at få den bedst mulige behandling af din hest, anvender jeg mange forskellige teknikker under mine massage sessioner. Det kan f.eks være en blanding af bindevævsmassage, sportsmassage, Kranio Sakral teknikker, akkupressur, meridianbane teknikker eller lymfedræning

Healing


I min erfaring virker healing fantastisk på heste da de er ekstremt følsomme til energier. Derfor anvender jeg også healing i mine massage behandlinger, da det lige giver den lille smule ekstra, der kan være brug for nogen gange. 

Telepati


Har dit dyr en uhensigtsmæssig adfærd som du ikke helt kan finde roden på, end ikke efter adfærdstræning eller ønsker du bare at gå denne ene vej først, så tilbyder jeg også det. Jeg foretrækker dog at bruge det i en sammenhængende behandslings session da resultater bliver bedre

Tankefelt Terapi


Dette er traditionelt brugt på mennesker men jeg er ved at udvikle en måde vi også kan bruge det på, på dyr. Det bliver i øjeblikket testet men har haft success med det under adfærdsbehandling til at afslappe og få et hurtigere resultat. 

Hovbeskæring


Det er vigtigt at hesten står korrekt på sine hove, for at hele kroppen virker optimalt. 

Jeg arbejder ud fra en metode, hvor der ikke fjernes mere hovstruktur, end det nødvendigt er. Hoven beskæres målrettet mod vægtbæring på hovranden.


Hovens vægtbæring er på en ring af horn, som svarer til det at lægge en sko på, men med den forskel at denne naturlige sko er 100% fleksibel.

Jeg arbejder målrettet mod konkave hove, da hovbenet er konkavt og sålens form følger hovbenets form.

Jeg arbejder med rette tåakser og et dragt/tå forhold der er 2:1. 45-50 graders vinkel på forhove og 50-55 graders vinkel på baghove.


Jeg arbejder målrettet mod en fuld funktionel hov- og stødabsorberings mekaniske, da dette giver mindst belastning på ledbånd, sener, knogler, led og muskler.


Sidst men ikke mindst laves der overrulning i tå området således, at hesten får nemmere ved at afvikle sin fod.


Vidste du at 1 cm for lang tå giver 50 kg ekstra belastning på ledbånd og sener?

 

KONTAKT OS

Ingstrup, 9480 Løkken

info@healinghandshesteterapi.dk

31500946

'); fbq('track', 'PageView');