Hestemassage kursus

Hestemassage for Hesteejere kursus


Vil du gerne lære at hjælpe din egen hest igennem massage?

Lære hvordan man afhjælper udfordringer, før de bliver til store skader?

Måske du gerne vil opbygge et mere tillidsfuldt forhold med din hest?

Eller lære hvordan man optimerer hesten ydeevne før en konkurrence og hjælper den bedst muligt bagefter?  Så er dette kursus for dig 


Om formiddagen går vi igennem:

  • Teorien bag massage
  • Fordelene ved det og hvordan det påvirker alle systemer i hestens krop, såsom muskler, led, celler og væv, det vaskulære system, det lymfatiske system, pels og hud samt det neurologiske, åndedræt og fordøjelsessystemet mm.
  • Forskellige teknikker, der kan bruges samt forskellige typer massagegreb
  • Der bliver også fokus på hestens anatomi og de vigtigste muskler, samt kontraindikationer (altså hvornår vi IKKE skal massere)
  • Foreslåede massage rutiner
  • Sikkerhed, forberedelser og efterpleje er også inkluderetFormiddagen rundes af med en demonstration af de teknikker som I selv vil komme til at øve om eftermiddagen. Her vil vi arbejde med at føle hesten igennem (palpere den) for at lokalisere potentielle spændinger, og man får muligheden for at afprøve de massagegreb og teknikker gennemgået under teorien og demonstrationen. 


Hvis kurset finder sted på jeres opstaldningssted, er det muligt at bruge egen hest. (Afhængigt af hvor kurset bliver afholdt)


Dette kursus er egnet for hesteejere, som gerne vil komme skaderne i forkøbet, og opdage små udfordringer i hestenes bevægeapparat, før de bliver til store problemer.

· Dig, som har en hest, der løbende har brug for massør, fysioterapeut eller anden fagperson, for at hesten arbejder optimalt. Viden fra dette kursus erstatter ikke besøg fra fagfolk, men kan være med til at vedligeholde hesten og forebygge, at problemerne eskalerer.

· Alle som interesserer sig for hestens krop, og gerne vil blive klogere på den.

· Og mange flere…

Kurset fordeler sig over 7 timer inkl et par mindre pauser.© Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKT OS

Ingstrup, 9480 Løkken

info@healinghandshesteterapi.dk

31500946

'); fbq('track', 'PageView');