Reiki Healing

Reiki Healing

Hvad er Reiki Healing?


Reiki er en japansk technik for stress reduktion og afslapning der også healer. Det bliver givet enten ved at lægge hænderne på eller ved tankens kraft og er baseret på den ide at "life force energy" flyder igennem os og er hvad der får os til at være I live.  Hvis vores "life force energy" er svag, så er det mere sandsynligt at vi bliver syge eller føler os stresset og hvis den er stærk så er vi bedre I stand til at være glade, tilfredse og sunde.


Alle dyr, domesticerede eller vilde er intuitive til Reiki healing og kan med deres instinkt sanse hvem der kan heale dem og de fleste søger det aktivt. Grunden til at jeg lærte Reiki var fordi min kat var begyndt at få nogle underlige anfald hvor han gik rundt og rystede med hovedet og slingrede somom han var fuld og efter flere undersøgelser og blodprøver hos dyrlægen fik jeg af vide at han sikkert kun havde 6 måneder tilbage at leve i og at der ikke var noget de kunne gøre da det højst sandsynligt var en tumour i hjernen.  Meeeen.... tre år senere og han er stadig hos mig. Han har ikke haft flere anfald og han er nu en gammel kat på 17år. Han er nu rigtig god til selv at komme og sige til når han har brug for mere eller når han bare har brug for lidt hygge og afslapning.

Alle dyr tager automatisk den energy de har brug for enten til at heale eller blive afslappet og på ingen made kan Reiki gøre det ubehageligt for dem, give dem smerte eller uro. Dyret healer rent faktisk sig selv og personen er bare kanalen de har brug for for at få den healende energy.


Heste er ekstremt sensitive til Reiki og vil aktivt vise mig lige præcis hvor de vil have behandlingen. Jeg har arbejdet med rigtig mange heste og de har alle modtaget og nydt behandlingen, meget tit stillet sig lige der hvor de havde mest brug for det samt bare fuldstændig slappet af og frigjort gemte dybe følelser både for dem selv og deres ejerer.


Reiki healing kan bruges i samarbejde med dyrlæge behandling da den ikke på nogen måder skader eller forstyrrer deres behandling men det kan derimod hjælpe med at gøre healing processen hurtigere, give afslapning i en måske allerede stresset situation og hjælpe med smerterne som hesten kan have.


Reiki healing kan også bruges når det er ved at være tid til at sige farvel. Det hjælper med at afslappe dem og forberede dem til deres rejse til det spirituelle niveau. Når Reiki bliver givet til et dønde dyr så kan det også hjælpe ejeren med at se hvor rolig og accepterende deres elskede dyr bliver og det kan derfor hjælpe med at gøre sorgen og tabet en smule lettere at acceptere.

 

Vigtige informationer


For at få mest muligt ud af behandlingen så skal din hest helst være så vidt så muligt i deres normale omgivelser og routine. De skal være fodret hvis det er omkring fodringstid og de skal have fri efter så de kan få lov til at slappe af og bearbejde det de modtager under behandlingen. Det er meget normalt at de vil tage en lur efter.


Hvis de er under dyrlæge behandling så er det vigtigt at dyrlægen giver deres samtykke til healingen.


En Reiki session kan tage alt fra 20 minutter til en time da hesten dikterer når de har fået nok. Hvis behandlingen er kortere så betyder det ikke at den har været mindre successrig da nogle heste, ligesom mennesker, tager imod energien og bruger den mere effektivt end andre.


Under en behandling, hvilket kan være med hænderne på eller lige over, endda fra en distance, det kommer helt an på hvad den individelle hest føler sig tilpas med, vil de modtage den healende energy på forskellige måder. Disse inkluderer sænkning af hovedet, blødere øjne, smaskning, suk og nogen gange så afslappede, at deres øjne vil lukke helt. Nøjagtig som en person der er ved at blive rask eller efter en behandling, så har hesten brug for ro bagefter og den vil måske drikke mere vand for at skylle toxinerne ud af kroppen.Hvad sker der under en Reiki behandling?


Jeg kommer normalt ud til hestens hjem, det sted de føler sig bedst tilpas men jeg kan også fjernheale hesten hvis besøg ikke er muligt. Jeg starter med at åbne op for Reiki energierne uden at røre ved hesten og mentalt spørger jeg om hesten vil acceptere de healende energier. Dette giver hesten en chance for at føle energien og vide hvad den er før jeg kommer tættere på.


Somsagt så ved hesten instinktivt, hvor meget healing, den har brug for og vil generalt flytte sig væk når den har fået nok. Nogle heste vil vælge at blive stående et lille stykke væk men vil stadig modtage den healende energy alligevel. Hesten vil generalt være træt et stykke tid efter og gerne stå og slappe lidt af. Det er ogå muligt at de vil drikke mere end normalt og tisse da en del toxiner bliver løst indeni dem.

© Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKT OS

Ingstrup, 9480 Løkken

info@healinghandshesteterapi.dk

31500946

'); fbq('track', 'PageView');