Træning

TræningJordarbejde / basis træning


Ved jordarbejde mener jeg ikke det normale longering som mange tror men derimod fokuseret arbejde med hesten som hjælper jer med at forstå hinanden. Det hjælper med at opbygge tillid til hinanden og give et godt samarbejde set fra både hestens og ejerens side. Det hjælper dig med at få en sikker hest, som lytter til dig, når den befinder sig I en situation, hvor den ikke er helt tryg.

Jordarbejde er stedet man skal starte hvis der generalt findes andre adfærdsproblemer, også det redne arbejde.


Køre linjer og Miljøtræning


Køre linjer er i min mening en meget bedre metode at bruge end longering.

Det er selvfølgelig måden man starter sin hest på, når man skal tilkøre den, men det er også en effektiv måde at starte tilridninge på, lære den at være sikker i sig selv uden nogen ved siden af den, en måde at lære den signaler som den også vil få af rytter samt give den motion når man ikke er i sadlen. Det kan også lære smidighed og balance ved brug af temposkift, vendinger for let hånd, lydkommandoer og manøvrings øvelser.


Miljøtræning er en utrolig vigtig træning som vil give dig en sikker hest. Det er måden man kan gøre sin hest bombesikker og lære den at modarbejde sine flugt instikter. Hvis du har en hest som er bange for  telte, regn-tøj, skilte, paraplyer, bolde, klapsaver, buketter, legende børn osv så er desensibilisering hvor man starter.

Trailerlæsnings træning


Har du problemer med at læsse din hest? Kæmper I hver gang eller undgår du helt at tage ud i traileren eller lastbilen med hesten? Fortvivl ikke, jeg kan helt sikkert hjælpe dig med at få en tryg of rolig hest som gerne vil læsses.


Rigtig mange gange skal vi bare lige tage et skridt tilbage og se os selv fra hestens side. Det er meget ofte ejeren eller den som holder hesten der ubevidst gør noget forkert når de vil læsse som så gør det svært for hesten at gøre det rigtige og ultimativt ubevist træner vi en opførsel ind i hesten som vi ikke vil have. Det er her jeg kommer ind da jeg er ikke kun arbejder med hesten men også med ejeren. Jeg træner hesten og arbejder sammen med dig så du kan få en hest der er glad og tryg ved at gå ind i traileren/lastbilen.


Selvfølgelig kan der også være en anden grund til at hesten ikke vil læsse såsom smerte men der er jeg også i stand til at hjælpe dig i mange tilfælde.
Klipning og benløftnings problemer


Er din hest rædselsslagen så snart nogen tænder en barbermaskine i stalden? Vil den ikke stå stille for dig når den skal klippes? Fortvivl ikke, der er lys forude.


Jeg har har arbejdet med rigtig mange heste som var bange for barbermaskinen og indtil videre har jeg ikke mødt en hest man ikke kan vende til det, uden tvang, hvis man gør det så den forstår hvad der sker. Jeg har endda arbejdet med en hest som var så rædselsslagen at den fik kolik af det og hvor ikke engang bedøvelse virkede. Den selv samme hest blev fuldt klippet anden gang jeg arbejdede med ham og stod ligeså stille for løs linje igennem det hele. Det var virkeligt tilfredsstillende at arbejde med ham og være i stand til at hjælpe ham så meget. Det er en af de ting der gør de kolde og våde dage i dette job det værd.


Jeg kan også hjælpe dig hvis du har en hest som ikke vil stå stille eller løfte benene for smeden eller barfodstrimmeren /hovbeskæreren.  Har du et problem ikke nævnt ovenover så bare send en besked eller ring og vi kan snakke om hvad jeg ellers kan gøre for at hjælpe jer.

© Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKT OS

Ingstrup, 9480 Løkken

info@healinghandshesteterapi.dk

31500946

'); fbq('track', 'PageView');