Tankefelt Terapi

Tankefelt Terapi og Emotionel Freedom Teknik

Hvad er TFT/EFT?


Flere millioner mennesker i Danmark og udlandet, har allerede benyttet sig af TFT (tankefeltterapi) og EFT (Emotionel Frihedsteknik), hvor de der igennem har fået det bedre. Da metoden er uden bivirkninger, er der ingen begrænsninger for hvad den kan bruges til. Hvis du har ubehag, hvad enten det er psykisk eller fysisk, så skal du overveje at prøve TFT/EFT.

Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.

(Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik og tapping er stort set det samme), Heilesen & Mygind er på linje med eller bedre end kravene til Klinisk EFT i USA.


I en Argentinsk undersøgelse af klienter med angst, oplevede 90% en bedring, mens 76% blev frie for symptomer med TFT og EFT, på gennemsnitligt 3 behandlinger. Vi har selv behandlet mange tusinde mennesker siden 2002 og har erfaret, at det er en effektiv og simpel metode, der kan anvendes af alle.METODEN ER OGSÅ GODKENDT SOM EN EVIDENSBASERET BEHANDLINGSFORM I USA.

TFT/EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energi baner, kendt fra akupunktur, stimuleres med en let banken forskellige steder på kroppen, samtidig med den behandlede fokuserer på sit ubehag. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag. Tankefeltterapi er udviklet, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980 og senere hen i 1993 udviklede hans mest succesrige elev Gary Graig, en version af teknikken og kaldte den Emotional Freedom Techniques.FORSKELLEN PÅ TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (TFT/EFT)

I TFT banker man på akupunkturpunkterne i en bestemt rækkefølge udfra hvilken følelse/problem der er årsagen.

I EFT banker man alle punkterne i en vilkårlig rækkefølge, samtidig  siger man nogle bestemte sætninger, som beskriver det problem der arbejdes med.

Begge metoder er særdeles effektive og fokuserer på problemet der skal behandles og benytter de samme punkter at banke på.

Heilesen og Mygind er den eneste skole, der benytter begge metoder.NÅR DEN RATIONELLE TANKE GIVER OP

Langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig jævnligt uden effekt. Det kan måske lykkes at opnå en dyb forståelse af problem og årsag, men kroppen gemmer stadig på en ubevidst refleks, der gør at ubehaget fortsætter alligevel og til stadighed vil blive trigget. Det er derfor nødvendigt at tænke i krop/tanke/følelse som en helhed, når man behandler psykiske og fysiske problemer.BAG OM TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK

TFT/EFT tager udgangspunkt i krop, føle – og tænkehjernen. Mange mennesker befinder sig i deres tænkehjerne og tror, at de kan rationalisere sig ud af problemerne, men i virkeligheden befinder problemet sig ofte i kropshjernen, hvor vi ikke har den store indflydelse, uden specifikke redskaber som fx TFT/EFT, der kan forbinde tankerne, det følelsesmæssige og det fysiske. På ganske kort tid kan ubehaget fokuseres, behandles og forløses, med denne meget simple og yderst effektive teknik.

© Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKT OS

Ingstrup, 9480 Løkken

info@healinghandshesteterapi.dk

31500946

'); fbq('track', 'PageView');