Se hvad andre kunder siger

Tilfredse kunder og heste, er det, der gør, det hele det værd!

Har en yderst tilfreds hest. Julie er meget omhyggelig i sit arbejde og får de bedste anbefaliger herfra

Lotte Molin

Jeg kan komme med min varmeste anbefaling Julie! Jeg har brugt hende i over 1 måned nu til mine 2 ungheste, både til basis træning og miljø træning og hvilken forskel der er kommet i den tid er intet mindre end fantastisk. Jeg har fået en masse gode træningsredskaber som jeg bruger i det daglige når jeg er hos mine heste.

Julie er super sød og hun er virkelig dygtig til at lære fra sig og forklare hvad man gør rigtigt og hvor man laver fejl. Julie har en super tålmodighed med de unge heste og alt træning foregår i et tempo hvor de også kan følge med og holde koncentrationen.

Jeg oplever en kæmpe forskel på begge mine heste siden jeg startede op med at bruge Julie, især min unge vallak på 2 år har rykket sig kilometer langt takket være Julie.

Jeg ser altid frem til og glæder mig meget til hver træning jeg har med Julie og er sikker på at vi får et godt og langt samarbejde.

Tusinde tak for alt den hjælp jeg har fået indtil nu.

Vibeke Andersen

Jeg kan VARMT anbefale Julie! Havde hende ude i lørdags for at lære træningsmetoder til mit hoppeføl, og jeg er imponeret!

Julie er så sød, og hun er rigtig god til at vise og forklare, samt rette på en uden, at man føler sig dum eller intimideret.

Derudover responderer min lille pige så godt på de øvelser, og på under en uge er der allerede en kæmpe forskel at se.

Jeg glæder mig til næste besøg og til et godt langt samarbejde med Julie

Sarah Anna

Min spanske vallak har en del udfordringer ifht skævheder pga forkert beskæring som lille... deraf en skæv skulder og til tider urengående diagonalt bagtil. Allerede efter 1. gang gik han igennem på bagbenene, og allerede 2. gang han så Julie, begyndte han at gabe allerede inden hun gik igang. Har en hest der nyder det til fulde! Og fik en masse øvelser jeg selv kunne lave med ham for at holde ham ved lige!

Super tag på hesten og dejligt at kunne mærke og se en forskel

Berit Amtoft-Bilgaard

Jeg giver 5 stjerner -gerne det dobbelte, hvis det havde været muligt . Og giver mine allervarmeste anbefalinger til Julie


“Jeg har haft besøg af Julie 3 x til massage af min hest Caspian på 6 år. Allerede efter 2 gang, var der klart en enorm stor positiv forandring af min hest. Da jeg var ude at ride en uges tid efter 2 omgang massage, var det tydeligt, at min hest havde det utrolig godt i kroppen. Han løftede ryggen, og kunne virkelig komme rigtig godt ind under sig selv, hvilket jeg aldrig har kunnet få ham til før -trods utallige træningsforsøg. Jeg havde givet op, og brugte ham kun til skovture, da jeg tænkte, at dressurhest, bliver han nok aldrig. Men nu har vi fornyet håb.


Yderligere opdagede Julie, at der var noget galt med hans tænder, for han havde en enormt dårlig ånde. Jeg fik hurtigt fat i tandlæge, og det viste sig, at han har knækket en af de inderste tænder (hvilket er rigtig skidt). Jeg fik gjort noget ved det, før der er gået betændelse i det. Desværre skal tanden opereres ud. Men havde det ikke været for Julie, havde jeg nok ikke opdaget det i tide.


Endvidere kunne hun også se, at han ikke stod for godt på hans hove, og synes jeg skulle prøve at få en hovtrimmer til ham i stedet. Det har vi så prøvet, og det viste sig, at han stod noget forkert, hvilket nok er årsagen til, at han havde ømhed op over bagparten.


Det har virkelig været lærerigt og utroligt gavnligt for både mig og min hest, at have besøg af Julie. Første gang, var han lidt stresset over situationen, og havde noget svært ved at koncentrere sig (det skal lige siges, at han ALDRIG har fået nogen former for behandling før). Men allerede dagen efter, kom han løbende hen til leddet, og ville rigtig gerne med ud -tænk nu, hvis der var noget lige så godt i vente . 2. gang stod han fuldstændigt stille, og nød det. Tydeligt, at han nu var helt tryg ved Julie. Nogen gange, skubbede han til hende, når hun stoppede, for ligesom at fortælle hende, at hun gerne lige måtte blive ved med at trykke der, fordi det var dejligt. ”Carina Husum


”Absolutely amazing, we hit rock bottom with 4 horses, one by one each horse decided it didn't want to load after being perfect! Julie came along and taught us that it's not always the horse but the human that can put doubt in the horses! She worked a treat on them all then taught us how to do load properly and touch wood they are foot perfect now. Huge thanks for your time!!”


Hannah Jolliffe

”Julie came out to work with my section A youngster Charlie. She taught me some really good techniques which I have been practicing and Charlie is coming on really well, thank you for all your help. I'd definitely recommend Julie if you have a problem horse or just need some help with ground work”


Imogen Ford

”Julie came to help with loading my cob into a trailer. Really useful practical help and advice that I have been able to continue alone whilst making progress with him. Really good groundwork advice ( including how to use a dually properly) which has helped in a lot of other areas too. Looking forward to another session with Julie to continue his education. Definitely recommend!”


Ann Elizabeth Carrington

'); fbq('track', 'PageView');